Beveiliger

Beveiliger

Security als een service

Opdrachtgevers zijn ontzettend belangrijk voor Secured omdat zij ons belonen voor onze inzet. Dit gebeurt voornamelijk door het betalen van de facturen. Waardoor Secured instaat is al haar bedrijfsactiviteiten uit te voeren.

Om ervoor te zorgen dat wij altijd welkom blijven moeten wij bij Secured ervoor zorgen dat onze inzet gewaardeerd en gevraagd blijft worden.

Om onze klanten een hoogwaardig kwaliteit van dienstverlening aan te bieden. Hebben wij bij Secured kernwaarden geformuleerd die maken dat wij dit kunnen realiseren.

Deze zijn:

Proactief = Vooruitkijken + Handelen

Representatief = Goede indruk + Professionele uitstraling

Vakbekwaam = Ervaring + Deskundigheid

Gastvrij = Aandacht + Klantgerichtheid

Betrokken = Eigenaarschap + Toegewijd

Oprecht = Eerlijk + Welgemeend

Naast deze kernwaarden vinden wij het belangrijk dat jij de volgende mind-set hebt:

Proactief beveiligen

Onze aanpak is die van doen! Proactief beveiligen houdt in dat je actief, alert en service gericht ingesteld bent en te werk gaat. Net dat stapje extra zorgt voor een excellente service.

Passie voor beveiligen

Werken bij Secured betekend dat jij als medewerker houdt van beveiligen. Beveiligen is niet voor jou alleen maar centen verdienen. Beveiligen doe jij omdat jij een bijdragen wil leveren aan een veiliger samenleving.

Hardwerken is bij ons niet het credo! Werken met plezier wel! Want als je werkt met plezier dan is het niet meer hardwerken maar werken vanuit passie!

Betrokken

Betrokken zijn schept een vertrouwensband. Een basis om een langdurige werkrelatie samen op te bouwen met elkaar. Betrokken betekend dat jij je verantwoordelijk voelt voor het geen dat je beveiligd.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil jij ook onderdeel uitmaken van Secured? Neem dan contact met ons op.

 

Wij vragen niet om een sollicitatiebrief, maar maken graag persoonlijk kennis met je.

Pin It on Pinterest

Share This