Jij komt met de vraag, wij doen de rest.

Wij kiezen de juiste mensen die geschikt zijn voor de opdracht. Wij zorgen dat beveiliging aansluit bij je bedrijfscontinuïteit. Bij een calamiteit springen wij uit onze bed om de schade te beperken.

Opdrachtgever

Een samenwerkingsverband aangaan met een (nieuw)beveiligingsbedrijf is voor veel bedrijven toch een dingetje. Ervaringen met bijvoorbeeld de vorige partij kan voor terughoudendheid zorgen. De redenen hiervoor zijn legio.

Een onderneming, organisatie of instelling wil graag haar bedrijfsvoering optimaal kunnen uitoefenen.

Daarbij is het product of dienstverlening, de klant, het welzijn van haar medewerkers en eigendommen belangrijke aspecten die gewaarborgd moeten worden.

    • Na de aanbesteding van een beveiligingscontract “het gevoel” hebben dat de betreffende beveiligingsorganisatie niet een hogere kwaliteit levert, omdat zij niet hun beste mensen heeft afgevaardigd?
    • Dat bezoekers bij een strikte toegangscontrole niet op een zeer klantvriendelijke wijze worden bejegend?
    • Na enige tijd erachter komen dat u weer van “hetzelfde” soort type beveiliging heeft aangekocht?

Veel bedrijven en organisaties kiezen voor een grote beveiligingsorganisatie en verwachten daarmee kwaliteit in huis te hebben gehaald voor hun veiligheidszorg.  

Beveiligingsorganisaties krijgen een steeds belangrijkere rol bij de verdere ondersteuning en bescherming van haar opdrachtgevers. Steeds meer organisaties en bedrijven lopen tegen deze probleem aan en zitten dan vaak aan lange contracten vast.  

Herken je dit ook?

De doelstelling van Secured is om bezoekers gastvrij te ontvangen én om medewerkers, panden, informatie en goederen te beschermen.

Dit betekent dat de beveiligingsorganisatie zich steeds meer moet ontwikkelen tot een volwassen facilitair sparringpartner die het product ‘beveiliging’ op operationeel excellence-niveau kan uitvoeren.

Onze werkwijze

Om effectief te kunnen beveiligen heb je een dreigingsassessment en de daarbij behorende afhandelingsprotocollen nodig.

Vaste medewerkers

Secured match beveiligers die het meest zijn geschikt voor de uit te voeren werkzaamheden. Door een vast team per object in te zetten raken zij vertrouwd met het object, procedures, medewerkers van de opdrachtgever en kunnen zij beter inspelen op eventuele veranderingen welke bijdragen aan de veiligheidszorg.

Vaste contactpersoon

Een vast contactpersoon die operationele zaken in goede banen leidt en zaken oppakt waar de klant tegenaan loopt in het proces.

Proactief beveiligen

Beveiligen via Secured is per definitie erop gericht om incidenten te voorkomen. Dit gebeurt door het treffen van preventieve maatregelen. Het treffen van preventieve maatregelen alleen is niet voldoende, omdat een tegenstander continue opzoek is naar nieuwe mogelijkheden en kwetsbaarheden binnen de beveiliging. Dit betekent dat Secured vanuit beveiligingsoogpunt net zo (pro)actief is als deze tegenstander om hem een stap voor te blijven. Dit is mogelijk met proactief beveiligen.

Geen opzegtermijn

Onze opdrachtgevers blijven bij ons om onze kwaliteit van dienstverlening en niet vanwege lange contracten. Bij Secured geloven wij in onze manier van veiligheidszorg en kennen wij geen opzegtermijn.

De Kromhoutwal

Marksegmenten

Secured biedt beveiligingsdiensten aan in de volgende marktsegmenten, kantoren, ziekenhuizen & zorginstellingen, (internationale) hotelketens, overheidsinstellingen besloten events.

Wat kan je van Secured verwachten?

Omdat wij het belang van een gezonde bedrijfscontinuïteit begrijpen, is de dienstverlening van Secured hierop ingesteld.

Belangrijkste uitgangspunt is nakomen van wat je belooft en op elk moment kan je de diensten van Secured opzeggen als deze niet voldoet aan jouw verwachtingen.

Secured werkt met een klein beveiligingsteam waarbij elke medewerker ruime ervaring heeft in de beveiliging.

Je weet bij Secured altijd dat wij onze beste mensen sturen voor de klus, die vervolgens indien nodig de volgende medewerker op niveau brengt zodat je altijd de beste service krijgt.

Secured investeert in haar medewerkers om de kwaliteit te waarborgen. Onze medewerkers krijgen elk jaar meerdere trainen in bedrijfshulpverlening, E.H.B.O, weerbaarheid, hospitality en proactief beveiligen.

De reputatie van Secured groeit door haar medewerkers.

De vertrouwensband die wij met jou aangaan vinden bij ontzettend belangrijk. Fouten lossen wij zonder gedoe op

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Onze medewerkers helpen je graag bij advies en oplossingen voor uw veiligheidszorg

Pin It on Pinterest

Share This